Musik

Næste koncert:

Blum & Haugaard BandLørdag d. 30. september 2023 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


                 

 

               Velkommen til "Musik På Industrien" i Aarup


Velkommen til koncerter på Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75, 5560  Aarup! 

 

Du er nu på en hjemmeside, hvor du kan læse om "Musik På Industrien" i Aarup - og bestille billetter.

 

Foreningen "Musik På Industrien" arrangerer ca. 20 koncerter årligt på Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

"Musik På Industrien" tager initiativ til og afholder hvert år en række kulturelle arrangementer med hovedvægten lagt på koncerter. Langt de fleste på Industrien og de fleste som enearrangør, men "Musik På Industrien" samarbejder også med Aarup Biografforening og det lokale bibliotek samt andre aktører.

 

Det er udelukkende frivillige, engagerede og ulønnede mennesker, der står for det praktiske ved arrangement og afvikling af koncerterne.

 

Vi gør vores bedste for, at få dit besøg til at blive en god oplevelse, hvor du føler dig velkommen! Vi bestræber os på at lave et så alsidigt program som muligt, inden for de rammer vi har! Det være sig kendte og ukendte fra både Danmark og andre lande.                                     

 

Vi har også noget, vi kalder "RåstofKoncerter - musik på vej". Læs mere under flisen "Råstof".

 

Vi glæder os til at føre koncerterne ud i livet – Vi håber at møde dig og dine til mange gode oplevelser på Industrien i Aarup!

 

Mange hilsener "Musik På Industrien"

 

Har du spørgsmål vedrørende køb af billetter, er du velkommen til at kontakte os på email-adressen: billet@musikpaaindustrien.dk

 
Vi deltager i Danske Handicaporganisationers ledsageordning, så handicappede kan bruge deres ledsagekort hos os.


PS Hvis du har lyst til at være med i dette arbejde med at holde dit lokalområde levende, kan du også på denne hjemmeside læse om, hvad du kan gøre!  - Eller send os en mail på aktiv@musikpaaindustrien.dk. Så kontakter vi dig!

 

PS Vi vil gerne minde om, at vi har et lille anlæg (mikrofoner, mixer, højtalere mm.) til brug for både os selv og byens foreninger og aktivgrupper i forbindelse med udendørs – eller indendørs – arrangementer, når der er behov. Det kan sagtens spille en plads som Sanggaards Plads op.
Kontakt - Henry Petersen, formand@mpia.dk - hvis I vil låne anlægget. For os er det en måde at være med til at skabe liv i Aarup.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Foreningen modtager årlig støtte fra Assens Kommune og honorarstøtte fra Statens Kunstfond.