Musik

Næste koncert:

Blum & Haugaard BandLørdag d. 30. september 2023 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


25. maj 2018 - Foreningen Musik På Industrien, Aarup

 

Persondatapolitik 

Persondatapolitik for foreningen Musik På Industrien

Musik På Industrien er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem, aktiv eller gæst gør brug af Musik På Industrien og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Musik På Industriens anvendelse af dine personoplysninger. Musik På Industrien behandler personoplysninger om dig i henhold til gældende persondatapolitik og lovgivning.

 

Hvornår indsamler og anvender Musik På Industrien dine personoplysninger

Musik På Industrien indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

1. Når du indmelder dig som medlem af foreningen Musik På Industrien hvor du udøver medlemsaktiviteter som frivilligt arbejde. Du har i den forbindelse opgivet navn, adresse, telefon og e-mailadresse. Der indsamles disse oplysninger for at kunne administrere dit medlemskab.

2. Når du tilmelder dig som medlem af støttegruppen Råstof og ønsker at gøre brug af Musik På Industriens tilbud. Du har i den forbindelse opgivet navn, adresse, telefon og e-mailadresse.

Der indsamles disse oplysninger for at kunne administrere dit medlemskab og/eller dit brug af, Musik På Industriens/Råstofs medlemstilbud.

3. Ved køb af billetter til Musik På Industriens arrangementer/koncerter, opgives navn, adresse, telefon og e-mailadresse til billetsystemet Safeticket som er Musik På Industriens billetadministrator.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud fx via nyhedsbreve, samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til foreningen.


Hvordan beskytter Musik På Industrien dine personoplysninger

Musik På Industrien har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. – I praksis vil det sige at der kun er få personer, der er autoriseret til at se og anvende de indsamlede oplysninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Musik På Industrien kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.​

 

Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Musik På Industrien har om dig, kan du rette henvendelse til foreningens e-mailadresse – info@musikpaaindustrien.dk

I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Musik På Industrien og Råstof er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige, for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab.

 

Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og anvender:

 

Foreningen Musik På Industrien og dens støttegruppe Råstof

Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75, Aarup

Email: info@musikpaaindustrien.dk

Telefon formand Henry Petersen, 23 30 09 02